speaker-photo

Адриана Ангелова

Директор продажби

Адриана Ангелова започва пътешествието си в бранша едновременно в УНСС, специалност Туризъм, и в туристическа агенция ”Орбита”. През 2001 се преориентира към хотелиерския бизнес, в отдел продажби на хотел Хилтън София, като активно участва в неповторимия проект по откриването му. Преминавайки през обучение в Hilton University и през всички позиции в отдел продажби, 10 години по-късно, става Директор Продажби и оглавява отдела. Работата и в международната верига Хилтън, с уникална организация, култура и иноваторски подход, я отвежда и до Румъния, където отново оглавява отдел продажби, този път в емблематичния Athenee Place Hilton в Букурещ.
В началото на 2017 година, Адриана напуска веригата Хилтън, в желанието си да намери нови предизвикателства. Присъединява се към екипа на BT Hotels Collection и към момента е Директор Продажби на BT Development Services, управляващото дружество на BT Hotels Collection. Веригата включва 7 утвърдени хотела в България ( х. Рила в к.к. Боровец, Интернационал хотел и Казино, к.к. Златни Пясъци, комплекс Гранд Хотел Варна, в Св. св. Константин и Елена и хотел Арбанаси Палас), част от които вече работят много успешно, а други са в процес на обновяване и репозициониране.
В 19 годишната си хотелиерска кариера, Адриана работи с много и различни екипи, както колеги, така и партньори от международни корпорации, политици, спортисти и световно известни имена от Холивуд. Работата и в многото разнообразни проекти, и носят допълнителен опит, знания и умения, като част от тях ще се радва да сподели и с вас.

13:30 - 14:15

09.10 Hospitality

Дистрибуция на хотела в пандемична и пост-пандемична обстановка. Рискове и възможности.

Във отминалия летен сезон 2020 адаптивните хотелски бизнеси успяха да уловят „вятъра на промяната“. За други обекти този сезон беше невъзможен. Има и немалък брой рекреационни обекти, които калкулираха добри приходи в тази турбулентна обстановка, в която всички решения се вземаха седмица за седмица. Хотелските обекти пострадаха изключително много заради резкия спад в бизнес пътуванията и организираните събития. Тази дискусия ще се опита да покаже с какво се сблъскаха българските хотели през тази турбулентна 2020. От друга страна ще бъдат дискутирани възможностите пред хотелите в тази обстановка.

Първата вирусна вълна вече удари целия свят с цялото си здравно, но и информационно, дори пропагандно отражение. Някои страни се намират във „втора“ от предизвикателства. Сред засегнатите теми ще са:

  • Адаптация към възможностите на генериращите пазари през 2020г.;
  • Бизнес хотелите – ограничаване на щетите и нови възможности;
  • Очаквания към зимния сезон за рекреационните обекти;
  • Очаквани печеливши стратегии при хотелската дистрибуция за различните типове хотели.

Първата вирусна вълна вече удари целия свят с цялото си здравно, но и информационно, дори пропагандно отражение. Някои страни се намират във „втора вълна“ от предизвикателства. Надяваме се нашата дискусия да ви накара да се замислите!