speaker-photo

Сирма Иванова

Hotel Business Consultant

Казвам се Сирма Иванова и хотелите са моята страст. За да съм по- точна, имала съм над 1500 бизнес срещи с хотелиери от България, Австрия, Шри Ланка, Малдивите през последните 20 години, работейки за компании като Booking.com, TUI, Der Touristik Hotels & Resorts и др. Работата ми винаги се е изразявала в лансиране на една или друга идея, благодарение на което успях да синтезирам знания и опит от практиката за всичко, което работи и за всичко, което не работи по отношение на продажбите на един хотел. Освен хотелите, друга моя страст е бъдещето. А бъдещето в хотелиерския бизнес е дигитално. За това бих искала да насоча прожекторите към тази част от хотелските продажбите, която се случва онлайн и как оптимизирането на дигиталното присъствие и стратегия, води до желаните резултати.

17:15 - 17:45

09.10 Hospitality

3.6. Дигитална революция в хотелиерството. Време е!

Дигиталната революция в хотелиерството се случва в момента. Бъдещето, което чакахме е сега. След предизвикателствата от последните месеци, всеки хотел има само един вариант и посока на развитие - към дигитално създаване и спешна оптимизация на профили и канали.

В морето от информация по темата, ще се опитаме да подредим приоритетите и да внесем ясното послание за неотложност на действията.

Заповядайте в бъдещето на хотелиерството! То е по- добро, по- смислено и развива дългосрочно бизнеса, който всички обичаме!