speaker-photo

Теодора Жилкова

Изпълнителен директор Българско Конгресно Бюро

Г-жа Теодора Жилкова е експерт и практик с богат международен опит и партньорска мрежа в събитийната индустрия и е добре позната на международната MICE сцена. Паралелно с международната си практика и работа във Великобритания, от 2017г. Теодора Жилкова работи в посока на привличане и организиране на международни събития в България. През 2018 г., под нейно ръководство и инициатива за участие в конкурс, печели доверието на международната асоциация TCI Network за провеждане на тяхна регионална конференция в София (20 – 22 март 2018 г.), на която ИАНМСП става партньор. Година по-късно, през 2019 г., г-жа Жилкова ръководи и организирането на националната клъстерна конференция от името на Асоциацията на Бизнес клъстерите в България, проведена в рамките на европейските клъстерни седмици. От декември 2019 г заема поста изпълнителен директор на „Сдружение Българско Конгресно Бюро – БКБ“.

16:40 - 17:45

09.10 Workshops

2.3. MICE туризъм след COVID-19

Как превърнахме предизвикателствата във възможности?  Кои са основните характеристики и елементи на събитията от „новото време“ в условията на и след COVID19?

Онлайн средата и дигиталните решения – приятел или заплаха за събитията „на живо“? Как ще продължим да създаваме „преживявания“?

Това са само част от въпросите, които ще разгледаме в дискусионния панел с експерти от различните звена на събитийната екосистема.