speaker-photo

Катя Славова

Спа мениджър в хотел „Севтополис Медикал § Спа“

Катя Славова е Спа мениджър в хотел „Севтополис Медикал § Спа“ в гр. Павел Баня. Дългогодишния си професионален опит в хоспиталити бизнеса тя придобива както в България, така и на международно ниво в Германия, Египет, Балеарските о-ви, Турция и Гърция, работейки за водещите туроператори Thomas Cook и alltours.

Вече втора поредна година тя успешно развива Медикал и Спа центъра в хотел Севтополис, ръководейки се от световните тенденции в Уелнес индустрията.

Тя ще представи в работна дискусия темата „Преоткритата стойност на Спа, Уелнес и природните средства за лечение“ и как световните уелнес тенденции влияят върху тях.

 

13:30 - 14:40

10.10 Post-COVID

4.3. The reinvented value of wellness, SPA and natural remedies

Как съвременните уелнес тенденции трансформират бизнеса и дали начинът на живот и възприятията на клиентите относно уелнеса се променят с течение на времето? Уелнесът има много различни определения, но в основата си, това е състоянието наздраве. В днешно време обаче той действа и като индикатор, показващ не само здраве, но и успех, щастие, удовлетвореност и дори духовен мир. Преоткрили ли са потребителите концепцията за уелнес като нов начин на живот и могат ли природните средства за лечение да ни помогнат да намерим това състояние на баланс и хармония между душа, ум и тяло?

Чуйте различнитегледни точки по тази тема с участието на хотелски SPA мениджър, медицински специалист, журналист и доцент по спа култура.