speaker-photo

Мира Баджева

Журналист, редактор и издател

Мира Баджева е журналист, редактор и издател с 30 години професионален опит. Занимавала се е с медии, политика, обществени комуникации и бизнес развитие. Също така е политически наблюдател, независим продуцент и бивш телевизионен водещ.

Водила е предаването „Отпечатъци“ в bTV в продължение на 4 години. Преди това е била главен редактор на най-старата и най-популярното дамско списание в България – Жената днес.Тя е главен изпълнителен директор и управляващ партньор в няколко компании в областта на медиите, издателската индустрия, PR и рекламата.

Завършила е Класическата гимназия в София и има Магистърска степен по история от Софийския университет. Специализирала е в областта на Културната Антропология, Психология и Създаване на документален филм с диплома от Met Film School, базирана в Ealing Studios в Лондон.

13:30 - 14:40

10.10 Post-COVID

4.3. The reinvented value of wellness, SPA and natural remedies

Как съвременните уелнес тенденции трансформират бизнеса и дали начинът на живот и възприятията на клиентите относно уелнеса се променят с течение на времето? Уелнесът има много различни определения, но в основата си, това е състоянието наздраве. В днешно време обаче той действа и като индикатор, показващ не само здраве, но и успех, щастие, удовлетвореност и дори духовен мир. Преоткрили ли са потребителите концепцията за уелнес като нов начин на живот и могат ли природните средства за лечение да ни помогнат да намерим това състояние на баланс и хармония между душа, ум и тяло?

Чуйте различнитегледни точки по тази тема с участието на хотелски SPA мениджър, медицински специалист, журналист и доцент по спа култура.